Tällä hetkellä muutama blogini tuottavat yhteensä noin 500-600 euroa kuukaudessa mikä on mielestäni varsin hyvä tilanne. Näillä rahantienausblogeilla en tienaa rahaa, vaan olen perustanut ihan muunlaisia blogeja juuri kunnon tienestejä varten. Näistä kilahtaa muutama euro kuukaudessa.

Blogeilla siis kyllä tienaa, kun muistaa postata tarpeeksi usein, mainostaa ja markkinoida, löytää sopivan kohderyhmän jne. Mutta työtähän tämä on vaatinut aika paljon palkkatyön ohessa. Saatan joinain päivinä käyttää bloggaamiseen muutaman tunnin. Kovin kauaa en näin aktiivista lisätyöntekoa ehkä viitsi harrastaa, mutta siinä vaiheessa toivon saaneeni blogeilleni niin aktiivisia lukijoita ja kävijöitä, että päivittäinen postaaminen ei ole lainkaan välttämätöntä.

Joka tapauksessa alun senteistä olen päässyt mukavaan tulokseen tiheästi bloggaamalla ja mainoksia lisäämällä. Voin lämpimästi suositella liittymistä joko TradeTrackeriin (tästä linkistä liittymällä 10 euron lähtöbonus) tai TradeDoubleriinimp?type(inv)g(21071638)a(2482019) ja lisäämään mainoksia sivuillesi. Pikkuhiljaa rahaa alkaa virrata.