NLP-Akatemia.fi 

Suomen johtava NLP-koulutuskeskus

NLP Akatemia kuuluu Euroopan johtaviin NLP-koulutusta tarjoaviin yrityksiin. NLP:n tunnetuin hahmo on Anthony Robbins, joka kaupallisti NLP:n USA:ssa 1990-luvulla suurelle yleisölle ja loi 500 miljoonan dollarin omaisuuden.

NLP-akatemian koulutukset ovat voimakkaita elämyksiä mielen, kommunikoinnin ja muutoksen maailmaan.

NLP Akatemia on vuodesta 2008 toiminut yritys, joka tarjoaa korkealuokkaista NLP-koulutusta niin yksityishenkilöille kuin yrityksille.

He mallintavat jatkuvasti ihmisten erikoistaitoja esimerkiksi onnellisuuteen tai menestykseen liittyen. He ovat keskittyneet jakamaan havaitsemiaan ajattelutaitoja, ja Suomen johtavana NLP-kouluttajana he ovat järjestäneet yli kahdeksankymmentä kansainvälisesti sertifioitua koulutusta Suomessa ja kouluttaneet tuhansia ihmisiä.

He ovat kehittäneet koulutuksistaan tehokkaita, mielenkiintoisia ja hauskoja kokemuksia, jotka laajentavat kykyämme ajatella asioista ja tuovat onnellisuutta ja menestystä arkeen. He haluavat toimia Suomessa koulutusalan haastajana ja uudistajana, luoda ainutlaatuisia koulutuskokemuksia ja mullistaa ihmisten ja yritysten tavat, joilla luodaan menestystarinoita.